Ein-de-lijk is het weer zover ...de VLAAMSE FINALES 2023 op 15 maart. Er is het afgelopen academiejaar enorm had gestreden in diverse sporttakken om dat plekje te veroveren op deze -toch wel unieke- dag.

Vanuit Studentensport Vlaanderen verwelkomen we op het Leuvense grondgebied studenten van zowel de arteveldehogeschool, associatie UGent, UGent, associatie Antwerpen, Thomas More hogeschool, Howest, PXL-hogeschool, UHasselt, associatie KU Leuven en KU Leuven.

Ben je ook benieuwd wie de nieuwe Vlaamse kampioenen in het basketbal, volleybal, futsal, voetbal, rugby, hockey en waterpolo zijn? Zullen de regerende kampioenen hun titel met een jaar kunnen verlengen? Kom zeker een kijkje nemen op de campus van het universitair sportsecretariaat van de KU Leuven en supporter mee voor je favoriete team in je favoriete sporttak.

Kan je er niet bij zijn? Volg dan de wedstrijden via tournify (hockey via deze link) en daarbovenop is er een livestream voorzien voor de basket dames en volleybal dames & heren wedstrijden.

Wist je dat je voor slechts een leutele €5 een supporterspakket met een supporterssjaal van je favoriete universiteit of hogeschool, je transport van en naar het event en toegang tot de afterparty kan bemachtigen? Bestel ze nog snel zolang de voorraad strekt op volgende webpagina.