Battle Of The Students 

Met de Battle Of The Students (BOTS) willen we zoveel mogelijk studenten op een zo laagdrempelig mogelijke manier aan het sporten krijgen. 
Momenteel zijn er al twee initiatieven binnen de BOTS, namelijk the strava edition en de Basket 3x3 competitie. 
Lees hieronder meer over deze twee initiatieven.

Urban Day

De Urban Day 2023 wordt georganiseerd door Studentensport Vlaanderen in combinatie met veel locale urban sponsors op 2 mei 2023. Dit jaar staat het Vlaams studentenkampioenschap Skateboarden, alsook de finales van de 3x3 baketbal op het programma. Deze affiches worden betwist in Antwerpen aan het Park Spoor Noord vanaf 16u. Deze editie zijn er skate-initiaties voorzien voor alle supporters en enthousiastelingen. Tevens zijn er fantastische goodiebags voor alle deelnemers samengesteld door de urban sponsors. Ook kunnen er hotdogs en drankjes aan democratische prijzen verkregen worden. Verder zal niemand minder dan bekende youtuber SAMUEL DE GRAEF in de jury van het skateboarden zetelen en krijgt elke finaleploeg 3x3 basket een splinternieuwe 3x3 basketbal cadeau. Ben jij een student hoger onderwijs? En wil je graag deelnemen aan het studentenkampioenschap skateboarden? Schrijf je dan in via de link in het facebook event. Ben jij er ook bij? Het belooft een niet te missen editie te worden.
https://studentensportvlaanderen.be/form/view.php?id=142369
Urban Day

Basket 3x3

Battle Of The Students, basket 3x3 is een 3x3 competitie georganiseerd door Studentensport Vlaanderen met voorrondes in verschillende regio's en uiteindelijk een Vlaams Finalemoment. De voorrondes gaan door in verschillende regio's: Brussel, Leuven, Antwerpen, Kempen, West-Vlaanderen, Gent en Limburg. De lokale competities gaan door in maart & april. De beste ploegen uit de voorrondes, gaan door naar de finale op de Urban day op 2 mei 2023 in Antwerpen.
Naar de website van basket 3x3
Basket 3x3

Strava Edition

Battle Of The students - The Strava Edition. Een strava competities waar studenten al lopend en fietsend zoveel mogelijk kilometers proberen te verzamelen. Ze doen dit in de eerste plaats voor hun studentenkring en bij uitbreiding ook voor hun onderwijsinstelling en regio. Het is een uniek evenement waar studentenkringen over gans Vlaanderen het tegen elkaar opnemen. Maar het is vooral een fijne manier om studenten aan het sporten te krijgen, met toch een competitief karakter.
Website van de BOTS Strava
Strava Edition