Battle Of The Students 

Met de Battle Of The Students (BOTS) willen we zoveel mogelijk studenten op een zo laagdrempelig mogelijke manier aan het sporten krijgen. 
Momenteel zijn er al twee initiatieven binnen de BOTS, namelijk the strava edition en de Basket 3x3 competitie. 
Lees hieronder meer over deze twee initiatieven.

Strava Edition

Battle Of The students - The Strava Edition. Een strava competities waar studenten al lopend en fietsend zoveel mogelijk kilometers proberen te verzamelen. Ze doen dit in de eerste plaats voor hun studentenkring en bij uitbreiding ook voor hun onderwijsinstelling en regio. Het is een uniek evenement waar studentenkringen over gans Vlaanderen het tegen elkaar opnemen. Maar het is vooral een fijne manier om studenten aan het sporten te krijgen, met toch een competitief karakter. Dit academiejaar zal er geen Strava editie plaatsvinden.
Dit academiejaar zal er geen Strava editie plaatsvinden.
Strava Edition

Urban Day

De Urban Day 2024 wordt georganiseerd door Studentensport Vlaanderen in combinatie met veel locale urban sponsors op 30 april 2024. Dit jaar staan wederom het Vlaams studentenkampioenschap Skateboarden en de finales van de 3x3 baketbal op het programma. Ook het Belgisch studenten kampioenschap Urban orienteering zal deel uitmaken van de Urban Day. Deze affiches worden betwist in Antwerpen aan het Park Spoor Noord. Meer concrete informatie vind je via de link hieronder, so stay tuned!
Meer informatie over de Urban Day
Urban Day

Basket 3x3

Battle Of The Students, basket 3x3 is een 3x3 competitie georganiseerd door Studentensport Vlaanderen met voorrondes in verschillende regio's en uiteindelijk een Vlaams Finalemoment op de Urban Day te Antwerpen. De voorrondes gaan door in verschillende regio's: Brussel, Leuven, Antwerpen, West-Vlaanderen, Gent en Limburg. De lokale competities gaan door in maart & april. De beste ploegen uit de voorrondes, gaan door naar de finale op de Urban day op 30 april 2024 in Antwerpen. Wil je graag deelnemen? Schrijf je in via link hieronder en raadpleeg het reglement hieronder.
Schrijf je hier in
Basket 3x3