Battle Of The Students 

Met de Battle Of The Students (BOTS) willen we zoveel mogelijk studenten op een zo laagdrempelig mogelijke manier aan het sporten krijgen. 
Momenteel zijn er al twee initiatieven binnen de BOTS, namelijk the strava edition en de Basket 3x3 competitie. 
Lees hieronder meer over deze twee initiatieven.

Basket 3x3

Battle Of The Students, basket 3x3 is een 3x3 competitie georganiseerd door Studentensport Vlaanderen met voorrondes in verschillende regio's en uiteindelijk een Vlaams Finalemoment. De voorrondes gaan door in verschillende regio's: Brussel, Leuven, Antwerpen, Kempen, West-Vlaanderen, Gent en Limburg. De lokale competities gaan door in maart & april. De beste ploegen uit de voorrondes, gaan door naar de finale op de Urban day op 2 mei 2023 in Antwerpen.
Naar de website van basket 3x3
Basket 3x3

Strava Edition

Battle Of The students - The Strava Edition. Een strava competities waar studenten al lopend en fietsend zoveel mogelijk kilometers proberen te verzamelen. Ze doen dit in de eerste plaats voor hun studentenkring en bij uitbreiding ook voor hun onderwijsinstelling en regio. Het is een uniek evenement waar studentenkringen over gans Vlaanderen het tegen elkaar opnemen. Maar het is vooral een fijne manier om studenten aan het sporten te krijgen, met toch een competitief karakter.
Website van de BOTS Strava
Strava Edition